EpN - Emneplanlegging på nett


EpN er en webapplikasjon som benyttes i arbeidet rundt opprettelsen og endringer av emner og studieprogram.

Kort om EpN

En rekke personer er involvert i prosessene rundt opprettelsen og endringer av emner. Ofte involverer dette både administrativt- og vitenskapelig ansatte. Med EpN får disse personene mulighet til å redigere innholdet i egne emner og infotekster for studieprogram. Institusjonen bestemmer hvem som skal få redigere og hvilken del av innholdet de skal få redigere. Institusjonen styrer også når det skal være mulig å gjøre endringer.

EpN gir mulighet for standardisering og ved blant annet å sette ønskede felter med forhåndsutfylt verdi. EpN gir en oversikt over hele prosessen med informasjon om hvem som har endret hva og når. Blant annet er det mulig å sammenligne tidligere tekster med nye og å se hvem som har endret hva.

Emner og infotekster for studieprogram, som allerede finnes og som skal endres, kan importeres fra det studieadministrative systemet FS. Nye emner kan opprettes direkte i EpN. Når alle ønskede endringer og kontroller er gjennomført kan administrator sende endringene til FS som så blir oppdatert.

Les mer om EpN


Del: Share to LinkedIn Share to Facebook Share by mail Share to Twitter